ICT-alan näkyvyyttä Vectorama -tapahtumaan

Vuoteen 2030 mennessä ICT-alalle tarvitaan vähintään 7000 uutta osaajaa!  Tästä syntyi tarve ICT-showroomille, jonka tilasuunnittelijana toimi Micco deco.  Oulun jäähallilla järjestetyn Vectorama -tapahtuman yhteyteen pystytettin ICT-showroom esittelemään Oululaista ICT -alan osaamista. Viime viikon keskiviikkona jäähallilla aloitettiin tapahtuman kasaustyöt ja mukana paikanpäällä oli tietenkin myös Sofia.

Torstaina alkaneeseen tapahtumaan paikalle odetetiin saapuvan yli 800 pelaajaa koneineen kisaamaan toisiaan vastaan kolmen päivän ajaksi. Pelkästä pelaamisesta tapahtumassa ei ollut kyse, vaan pelien ohessa paikalla järjestettiin monenmoista ohjelmaa järjestäjien ja eri yhteistyökumppanien avulla. Tapahtumassa mukana oli useita eri yrityksiä ja heidän mukanaan myös monipuolista osaamista ICT-alan tiimoilta. Lyhenne ICT-lyhenne tulee englanninkielisistä sanoista Information and Communications Technology eli suomeksi tieto- ja viestintäteknologia.

Vectorama -tapahtuman showroom ja teknologia-seinä.

Suunnitelmissa keskityttiin erityisesti ICT-Showroomiin ja sen vieressä olevaan lounge-tilaan, niiden tilajakoon, kalustejärjestyksiin ja valaistukseen. Tilaan oli tulossa muun muassa teknologia-seinä, esiintymislava, paitaprässi ja popcorn-kone. Koska tunnelmasta ei haluttu tinkiä, pääsi hämärässä tilassa hyödyntämään monipuolisesti valaistusta. Showroomiin koottiin useita mielenkiintoisia tuotteita jotka kaikki ovat Oululaisia keksintöjä. Monet eivät tiedäkään että joka päivä 2,6 miljardia ihmistä maailmassa hyödyntää teknologiaa, joka on kehitetty Oulussa!

Vectorama -tapahtuman Lounge ja pelit kaukalossa.

Vectorama -tapahtuman tunnelmaa Loungen ja kaukalon puolelta.

Vectorama -tapahtumassa oli esillä innovaatioita virtuaalimaailmasta 3D-tulostimiin.

ICT-showroomissa oli nähtävillä monenlaisia innovaatioita virtuaalimaailmoista 3D-tulostimiin.

 

Käykäähän kurkkaamassa mitä materiaalia löytyy Micco decon some-kanavilta tapahtuman tiimoilta!

 

– Hanna –

————————-

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

 

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com