Joulunajan ostovinkit

Marraskuun puoliväli on jo käsillä, ja voimme jo nyt aloittaa jouluisen tunnelman etsimisen pikku hiljaa. Täällä Oulussakin joulu on saapunut sekä kauppoihin että myös katukuvaan joulukuusien ja -valojen muodossa. Kun sekaan lisätään vielä ihastuttava luminen maisema on kaikki valmiina joulun fiilistelyä varten.  Joko olisi siis aika tuoda joulu myös kotiin? Mielestäni kyllä, mutta askel askeleelta; yksi tai kaksi harkittua koristetta johdattelevat jouluun mutta eivät anna yliannostusta.  Joulunajan ostovinkit esiin siis!

Tässä muutama poiminta ihanan jouluisista tuotteista mitä kaupoista löytyy. Joulun tunnelmointiin ja odotukseen on selkeästi lähdetty maltillisin askelin; rauhallinen valkoinen ja lämpimät harmaan sävyt värittävät tuotteita pääsääntöisesti.

 

Jouluista tunnelmaa

 

Granit tarjoaa sopivan rouheita tuottaita moderniin kotiin. Myös jouluun käyvää valikoimaa on saapunut sekä myymälään että verkkokauppaan. Omaksi suosikikseni nousi puumallinen kynttelikkö luomaan tunnelmaa joulunodotusaikaan.

Mia Designin pieni liike on täynnä tunnelmaa ja ihastuttavia esineitä.

Kuvat täältä.

Mia Designin pieni liike on täynnä tunnelmaa ja ihastuttavia esineitä. Kauniin yksinkertaiset tuotteet ovat pääsääntöisesti pohjoismaista designia ja tarjoavat siis konstailemattoman yksinkertaista tyylikkyyttä.

 

Hemtex tarjoaa ylellisen lämmintä joulutunnelmaa pehmoisten tekstiilien ja tunnelmallisten kynttiläratkaisujen muodossa.

Kuvat täältä.

Hemtex tarjoaa ylellisen lämmintä joulutunnelmaa pehmoisten tekstiilien ja tunnelmallisten kynttiläratkaisujen muodossa.

Punaisen ja harmaan eri sävyt ovat valloittaneet H&M homen jouluvalikoimaa.

Kuvat täältä.

Punaisen ja harmaan eri sävyt ovat valloittaneet H&M homen jouluvalikoiman.

Decorio -sisustusverkkokauppa tarjoaa rauhallisen puhdaslinjaisia ja raikkaita tuotteita joulunodotusaikaan.

Kuvat täältä.

Decorio -sisustusverkkokauppa tarjoaa rauhallisen puhdaslinjaisia ja raikkaita tuotteita joulunodotusaikaan. Jouluisen sisustuksen voi toteuttaa hyvin pienissä erissä; ensin parilla jouluisella esineellä ja pikkuhiljaa niitä lisäillen joulun lähestyessä.

Elloksen valikoimasta löytyy paljon tuotteita messingin ja kullan sävyissä. Metallin hohto luo ylellistä ja tunnelmaa ja ne ovat erityisesti edukseen yhdistettynä muuten konstailemattomiin materiaaleihin.

Siinä siis muutamat ostovinkit jouluista sisustusta varten. Joko sinä olet aloittanut joulun tunnelman luomisen kotiin?

– Hanna

———————-

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com