Kevät kotiin sisustamalla

Suomessa on neljä hyvin erilaista aikaa vuodessa ja se mahdollistaa innokkaille sisustajille loistavan tilaisuuden muunnella kodin tunnelmia ulkona tapahtuvien muutosten tahdissa.

Niin kliseiseltä kuin se tuntuukin, keväisin usein kaipaa ympärilleen jotain aivan muuta kuin talven hämärässä. Mahtaako syy löytyä ihan jo siitäkin, että kaupat latovat hyllyilleen aivan uudenlaisen maailman heti, kun auriko antaa kuulla itsestään hieman enemmän.

Vaikka oma sisustusmakuni on melko pysyvä ja teen hankintoja yleensä pitkällä tähtäimellä, jotain pientä muutosta täytyy päästä tekemään muutamia kertoja vuodessa. Siksi onkin kätevää, että suuret linjat, kuten pintamateriaalit ja huonekalut ovat suhteellisen neutraaleja, jotta niillä yksityiskodilla päästään leikkimään monipuolisemmin.

Erilaisia sisustustuotteita tykkään bongailla alennusmyynneistä. Silloin saa usein esimeriksi sisustustyynyjä ja somisteita edullisesti. 

Mitä kevätkotiin kannattaa tänä vuonna hankkia? Vielä ehtii koluta sisustuspuoteja ennen kuin kevät kunnolla astuu kuvioihin. Hassua kyllä, samat teemat tuntuvat saavan tilaa joka ikinen vuosi näihin aikoihin.

Vaaleat pastellin värit saapuvat jälleen. Ja tottahan se on, että vaaleat värit ja auringon valo ovat täydellinen yhdistelmä. Vaihda tummat tai kirkkaat tekstiilit ja somisteet vaaleisiin. Ne heijastavat vähäisenkin valon ympärilleen, joten voit uskotella itsellesi, että kevättä tässä jo eletään.

Kevään pastellin sävyistä rauhallinen vaaleanpunainen on trendikkäin.

Kevään pastellin sävyistä rauhallinen vaaleanpunainen on trendikkäin.

Kasvit ja kukat. Onko mitään keväisempää kuin ne?

Vaikka perinteinen kukkakimppu maljakossakin tuo ihanaa kevättunnelmaa huoneeseen, voi kasvien asettelussa olla myös hieman luova.

Entä jos et veisikään ihan vielä niitä lyhtyjä ja kynttiläalustoja varastoon? Yhdistä talvinen ja keväinen fiilis ja asettele kasvisi lyhtyyn. Meiltä kaikilta löytyy kaapeistamme monenlaisia kippoja ja kuppeja, jonne luoda persoonallisia asetelmia viherkasveista ja leikkokukista.

Ole luova ja kekseliäs asetellessasi kasveja kotiisi

Ole luova ja kekseliäs asetellessasi kasveja kotiisi

Eikä niitä kukkajuttuja tarvitse tänä keväänä jättää vain somisteeksi. Inspiraatiota luonnosta haetaan myös isommille pinnoille, kuten tapetteihin.

Uskallatko tarttua haasteeseen ja tapetoida yhden seinän sijaan vaikka koko makuuhuoneesi seinät kukkimaan? Aloittelijat voivat valita vaalean ja hillityn sävyn, rohkeimmat antavat värien loistaa kunnolla.

Luo ihana kukkatarha omalle seinällesi

Luo ihana kukkatarha omalle seinällesi

Nyt vain kaikki sitä kevätmieltä kaivelemaan esiin. Pian se tulee!

– Sofia

Kuvat: https://www.pinterest.com/pinsofku/spring-decoration/

————

Jos kaipailet apuja kotisi somistamisessa kevättunnelmiin tai vaikka isommissakin muutoksissa, Micco deco auttaa sinua mielellään! Ota yhteyttä 0409136675 tai sofia.mikkonen(at)miccodeco.com.

Oletko muistanut osallistua kyselyymme nettisivuillamme www.miccodeco.com? Arvomme vastanneiden kesken kaksi 200€:n sisustussuunnittelulahjakorttia.