Mallinnuspalvelut

Oman tilaprojektin etenemistä on aina hieno katsella, mutta vielä innostavampaa on nähdä realistisen upeita mallinnuskuvia tiloista. Micco deco mallintaa halutessanne sekä 3D- että 2D-kuvia, joiden kautta pääset näkemään miltä unelmiesi tilat näyttävät todellisuudessa.

Mallinnuskuvat tarkoittavat kolmi- ja kaksiulotteisia suunnittelukuvia, jotka ovat toteutettu monipuolisilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla mallinnusohjelmilla. Ohjelmilla voidaan toteuttaa täysin kolmiulotteisia ja näyttäviä kuvia, jotka tuovat alkuperäiset paperille tehdyt pohjakuvasuunnitelmat eloon. Mallinnuskuvat antavat realistisen kuvan uusien tilojen värimaailmasta, valaistuksesta ja huonekalujen sekä muiden sisustusesineiden asettelusta.

Mallinnuskuvia hyödyntämällä voidaan tarkastella ja vertailla projektin aikana käytäviä eri vaihtoehtoja tilasta. Tällöin asiakas näkee muutosten vaikutuksen tilaan konkreettisemmin.

Kuvia voidaan tehdä joko asiakkaan omasta valmiista suunnitelmasta, tai Micco decon suunnittelijan tekemän suunnitelman pohjalta. Mallinnuspalveluita voi siis ostaa myös erikseen ilman varsinaista mallinnuspalvelua.

3D-mallinnuskuvia tehdään yleensä tilojen kokonaisuudesta, kuten kokonaisesta asunnosta, huoneista ja kalusteista. Myös pienempiä tilojen osa-alueita, kuten keittiön kaapistoja, kosteiden tilojen kiintokalusteita tai somisteiden asettelua voidaan tarkastella mallinnuskuvien avulla. 2D-kuvat sopivat parhaiten erilaisiksi pohjakuviksi, seinäprojektioiksi tai teknisiksi piirroksiksi.

Micco deco tekee mallinnuskuvat niin yksityis kuin yrtitysasiakkaille. Micco deco käyttää 3D-mallintamiseen useita eri mallinnusohjelmia. Niihin kuuluvat Artlantis Studio, Sketch Up Pro, Pep Event ja Pep Presenter. Jos asiakkaalla on käytössään ArchiCAD- tai Rhinoceros-mallinnusohjelmia, voidaan niitäkin käyttää kuvien toteuttamiseen.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!

Mallinnuspalvelut