Messuosastot ja tapahtumatilat

Messuosastot

Messut ovat yksi parhaista tavoista luoda asiakaskontakteja ihmisten kanssa ja markkinoida näkyvästi. Ammattitaitoisten messuedustajien lisäksi myös sillä on paljon merkitystä, miltä messuosastonne näyttävät ulkoisesti ja houkutteleeko se potentiaalisia asiakkaita vierailemaan.

Kun pystytätte esittelypistettänne ja messuosastoanne muiden esittelyständien keskelle, haluatte varmasti erottua edukseksenne ja edustaa yrityksenne brändiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Micco deco suunnittelee messuosastonne siten, että sen kaikki potentiaali laitetaan hyötykäyttöön. Etsitään yhdessä ne persoonalliset ja juuri teille sopivat ratkaisut, joilla erottua joukosta positiivisella tavalla.

Voimme tehdä teille kerran käytettävän osastomallin suunnitelman, tai toistuvasti hyödynnettävän osastokokonaisuuden. Suunnitelmaan kuuluvat tyylikkäät 3D-mallinnuskuvat, joiden avulla osaston toteuttaminen onnistuu vaivattomasti. Havainnollistavien kuvien avulla pystytään myös tarkastelemaan osastoa kokonaisuutena ja tehdä tarvittavat muutokset suunnitteluvaiheessa.

Tapahtumatilat

Tärkeitä juhlia on aina hienoa viettää tilaisuuden arvoisessa ympäristössä. Silloin ei olekaan huonompi idea kääntyä sisustussuunnittelijan puoleen, joka voi kehittää tyylikkään ja näyttävän kokonaisuuden tärkeään päivään.

Suurten juhlien järjestäminen on aina stressaavaa. Usein juhlatilojen sisustaminen on jopa vaikein ja aikaa vievin osuus. Kun annat tilojen suunnittelun Micco decon vastuulle, voit huokaista helpotuksesta – saat takuuvarmasti upean juhlasisustuksen.

Tapahtumatilojen suunnittelu sopii monenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Tilakokonaisuus voidaan suunnitella esimerkiksi hääjuhlia, syntymäpäiviä ja muita sukujuhlia varten, muta myös yritysjuhlia- ja seminaareja ajatellen.

Tapahtumatilojen suunnittelussa otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet suunnitelman toteutuksesta sekä budjetista.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!

Messuosastot