Olohuoneen muutos vanhaa hyödyntäen

 • Olohuone ennen muutosta

  Olohuone ennen muutosta

 • Suunnitelmat ilmeen uudistamiseksi

  Suunnitelmat ilmeen uudistamiseksi

 • Suunnitelma 1 pohjakuvana

  Suunnitelma 1 pohjakuvana

 • Suunnitelma 2 pohjakuvana

  Suunnitelma 2 pohjakuvana

 • Suunnitelma 3 pohjakuvana

  Suunnitelma 3 pohjakuvana

Suunnittelun kohteena oli asiakkaan avoin olohuone-keittiötila. Siihen kaivattiin muutosta toimivuuteen sekä pieniä muutoksia kalusteisiin, valaisimiin sekä tekstiileihin. Asiakas kirjoitti projektin jälkeen kauniin palautteen, jonka lupasi julkaistavaksi sivuille:

”Vakuutit minut alunperin Edenissä järjestetyssä sisustus-illassa, jossa asiantunteva ja inspiroiva esiintymisesi herätti kipinän saada aikaan muutos kodin yhteisessä oleskelutilassa, jossa koko perhe on paljon yhdessä. Kuulin vieressä istuvalta naiselta, joka jo oli asiakkaasi, kuin paljon muutosta oli tullut heidän olohuoneeseensa ja vanhoja huonekaluja oli pystytty hyödyntämään ja niillä antamaan uusi ilme kotiin. Muiden asikaskokemukset ovat minulle myös tärkeitä ja tämä varmisti, että haluan sinut meille uusimaan järjestystä.

Tapaamisen sopiminen kanssasi oli erittäin joustavaa ja paikalle saapui kaksi hyvin aurinkoista ja energistä sisustusalan ammattilaista:) Minulle oli tärkeää se, että pystyit ottamaan huomioon sen, mitä halusimme huonekaluista säilytettävän ja myös tarpeemme tilalle ja ne jokaisen perheen erityisen omat persoonalliset piirteet ja mitä missäkin tehdään. Saimme kolme erittäin toimivaa suunnitelmaa, jotka voidaan toteuttaa melkein samoilla huonekaluilla. Myös valaistuksen suhteen saimme vinkkejä ja rohkaisua hyödyntää vielä enemmän jo valmiina olevia valopaikkoja. Myös ideat yhtenäisistä verhoista koko huoneeseen otimme ilolla vastaan. Huonekaluvinkit olivat helposti saatavilla olevista liikkeistä ja sopivan kohtuullisilla hintaluokilla unohtamatta tyyliä ja ja toimivuutta.

Voin sanoa ihan suoraan, että emme olisi saaneet aikaiseksi tällaista suunnitelmaa ilman asiantuntijaa eli sinua:) Pidit kiinni aikatauluista ja toimitit meille sovitut asiat ajoissa, arvostan myös sitä! Voin suositella sinua lämpimästi tuleville ja nykyisille asiakkaillesi, olet lahjakas ja myös alaan erittäin syvästi innolla suhtautuva ihminen. Kiitos Sofia ja Miccodeco!”

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!