Parvekkeen ja terassin trendipoiminnot 2017

Vaikka ulkona sataa välillä lunta ja räntää, ovat ajatuksemme jo suunnattuina tulevaan kesään ja sen lämpöön. Tässä kolme trendipoimintoa terassin ja parvekkeen sisustamiseen!

1. Parvekkeen ja terassin hyötyviljely

Hyötyviljely yleistyy nopeaa vauhtia ja kokematonkin viljelijä pääsee helposti kokeilemaan ja nauttimaan itsekasvattamasta sadostaan. Lasitetulla parvekkeella kasvukausi on pitkä mutta myös muissa olosuhteissa hyviä tuloksia saa varmasti. Eikö olisikin ihana päästä nauttimaan itseviljellyistä salaateista, yrteistä tai vaikka mansikoista!

Parvekkeen ja pihan trendit kesään: hyötykasvit pysyvät järjestyksessä kun jokaiselle lajille on oma ruukku. Parvekkeen ja pihan trendit kesään: istutusruukkuja sijoittaessa kannattaa hyödyntää myös seinät. Parvekkeen ja pihan trendit kesään: hyötykasvien kasvattaminen voi olla koko perheen yhteinen projekti.

2. Luonnollisuus

Kuten sisällä myös ulkona vahvana trendinä on luonnollisuus ja viherkasvit. Kasveja saa olla runsaasti, myös tekstiileissä. Yleinen kiinnostus kasveihin on lisääntymässä ja yhä useampii haluaa tietää kasvien historiasta ja alkuperästä. Luonnollisuus näkyy myös materiaaleissa: kivi, rottinki puu ja bambu ovat suosittuja. Lisäksi materiaaleilta kaivataan kestävyyttä ja ekologisuutta.

Parvekkeen ja terassin trendit kesään: kasveja saa olla runsaasti niin sisällä kuin ulkona. Parvekkeen ja terassin trendit kesään: luonnollisuus ja kestävyys näkyvät myös kalusteissa.Parvekkeen ja terassin trendit kesään: luonnollisuus ja lämpimät sävyt kuuluvat parvekkeelle ja terasseille.

3. Sirot kalusteet

Kevyet ja sirot kalusteet ovat suosiossa, samoin myös kalusteiden monikäyttöisyys. Yhä useammin arvostetaan kalusteen sopivuutta sekä sisä- että ulkotiloihin, samalla myös sisä- ja ulkotilojen ero hälvenee entisestään. Kevytlinjaisilla hyllyillä pyritään hyödyntämään neliöt tehokkaasti ja tarjoamaan kasveille niiden kaipaamaa valoa.

Parvekkeen ja terassin trendit kesään: sirot kalusteet luovat ilmavan vaikutelman ja ovat helppoja siirrellä. Parvekkeen ja terassin trendit kesään: luonnonmateriaalit näkyvät myös kalusteissa, rottinki ja bambu ovat hyvin suosittuja materiaaleja. Parvekkeen ja terassin trendit kesään: kevyet kalusteet yhdistettyinä pehmeisiin tekstiileihin on houkutteleva yhdistelmä.

Kuinka sinä aiot sisustaa terassisi tai parvekkeesi tänä kesänä? Näkyvätkö trendit sinun valinnoissasi?

Jos et vielä ole käynyt lukemassa aiempaa postaustamme trendikkäistä viherkasveista, niin kurkkaa se täältä! Lisäksi hauskoja DIY-ideoita terassille ja parvekkeelle löytyy täältä!

– Hanna –

————————————————————-

Kuvat täältä.

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhetyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com