Esiintymiset ja sisustusluennot

Micco deco pitää sisustusaiheisia esiintymisiä ja luentoja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille ryhmille.

Esiintymisiä voidaan järjestää yrityksille ja yhdistyksille joko erillisinä tilaisuuksina tai vaikkapa seminaarien ja messujen yhteydessä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi aamiainen tai iltatee sisustamisen parissa? Tapahtuma voidaan toteuttaa joko Micco decon ja asiakasyrityksen yhteistyönä tai Micco decon toimesta asiakkaan antaman budjetin mukaisesti. Tilaisuuksiin voidaan etsiä myös muita yhteistyökumppaneita mukaan.

Micco deco järjestää koulutuksia ja esiintymisiä myös yksityisille porukoille vaikkapa juhlien ohjelmanumerona.

Luennon aihe räätälöidään aina kohderyhmän kiinnostuksen mukaan. Esiintymisen teema voi olla käytännössä mikä tahansa sisustamiseen liittyvä asia, josta yleisö toivoo oppivansa. Hyviä teemoja ovat esimerkiksi sisustamisen trendit, vinkit pieneen asuntoon, kodin pikapäivitysohjeet, tämän hetken keittiötrendit tai vaikkapa edulliset sisustamisen ratkaisut.

Esiintyminen voi olla vain lyhyt luento jostain tietystä aiheesta, tai pidempi kokonaisuus, jossa käydään läpi aiheita hieman pidemmän kaavan kanssa.

Sisustusluennot ovat kätevä ja tehokas tapa saada alan ammattilaisen vinkkejä ja tietoa sisustamisesta. Tilaisuuden yhteydessä sinulla on aina mahdollisuus tulla juttelemaan ja kyselemään myös omista sisustusprojekteistasi suunnittelijan kanssa.

Micco deco on pitänyt sisustusluentoja mm. kevään 2015 Rakentaja messuilla Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä aiheena sisustamisen trendit vuonna 2015.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!

Sisustusluennot