Miksi palkata sisustussuunnittelija tekemään sisustussuunnitelma?

Sisustussuunnitelma sisustussuunnittelijalta. Miksi palkata sisusustussuunnittelija mukaan projektiisi? Kysymys, jota monet remontin ja rakennusprojektin alla pohtivat. Siihen haluan vastata tässä blogikirjoituksessa.

Sisustussuunnittelija helpottaa valintojen tekemistä

Jokainen tietää varmaan sen tunteen, kun seisoo viidenkymmenen eri vaihtoehdon edessä ja pitäisi osata valita niistä se yksi ja oikea. Lopputuloksena on helposti ahdistus ylitarjonnasta. Saattaapa siinä helposti käydä niinkin, että valinta jää kokonaan tekemättä, kun ei vain pysty valitsemaan sitä oikeaa. Sisustussuunnittelija ja sisustussuunnitelma toimivat hakukoneiden tavoin ja karsivat kaikista vaihtoehdoista vain ne juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne vastaavat vaihtoehdot esille. Vaihtoehtojen määrä vähenee, mutta niiden laatu paranee. Voit huoletta valita niistä minkä tahansa, sillä suunnittelija on ennkkoon tutkinut niiden soveltuvuuden juuri teille. Eikö kuulosta ihanan helpolta?

Sisustussuunnittelija hallistee kokonaisuuden

Yksi yleisimpiä haasteita kodin uudistajilla on se, kuinka saada koottua ne kaikki omat ideat ja toiveet oikeasti toimivaksi kokonaisuudeksi sekä visuaalisesti että toiminnallisuuden kannalta. Sisustussuunnittelija on juuri oikea henkilö auttamaan tässä. Suunnittelija hallitsee tilan isona kokonaisuutena ja osaa hahmottaa sen kaikkien yksityiskohtien vaikutuksen muuhun tilaan. Sisustussuunnitelma huomioi eri värien ja materiaalien toimivuuden keskenään. Lisäksi on tärkeää, että valitut kalusteet ja somisteet ovat oikeassa mittasuhteessa tilaan nähden. Tyylikäs olohuone näyttää helposti hassulta, jos sen keskelle laitetaan liian pieni matto tai vaikka liian suuri ja raskas sohvapöytä. Sisustussuunnittelija osaa huomioida myös sen, kuinka kodin eri huoneet toimivat keskenään ja kuinka tunnelma säilyy koko asunnon läpi sopivasti samanlaisena olematta kuitenkaan tylsä.

Sisustussuunnittelija säästää sinulle aikaa, hermoja ja rahaa

Olipa kyse sitten pienestä muutoksesta vaikka olohuoneen sisustuksessa tai suuresta koko kodin remontista, vaatii projekti aina aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä. On tutkittava ja kartoitettava erilaisia vaihtoehtoja materiaaleista. On selvitettävä eri myyjiä ja tehtävä tarjouspyyntöjä. Täytyy suunnitella aikataulu, jolloin kaikki on mahdollista arjen keskellä toteuttaa. Monille meistä on vain yksinkertaisesti todella hankalaa löytää aikaa tähän kaikkeen ilman, että stressitasot nousevat liikaa. Tämä on siis yksi tärkeimpiä syitä, miksi kannattaa palkata sisustussuunnittelija avuksesi. Suunnittelija tuo vaihtoehdot suoraan kotiovellesi sekä selvittää hinnat ja toimitusajat puolestasi. Sisustussuunnittelija osaa huomioida rakennusliikkeiden antamat aikataulut suunnitelmissaan.

Rakennus- ja remontointiprojektit maksavat aina ja ovat meille jokaiselle isoja sijoituskohteita. Moni haluaakin pyrkiä säästämään niissä paikoissa, missä se on mahdollista. Sisustusuunnittelijan palkkio on kuitenkin vain pieni osuus suuresta kokonaisuudesta ja lopulta pieni hinta siitä, että saat siirtää huolta ja vastuuta valinnoista ammattilaisen harteille. Usein käy myös niin, että suunnittelijaa käyttämällä säästät rahaa, koska sisustussuunnitelma tehdään aina asiakkaan ennakkoon antaman budjetin mukaisesti. Lisäksi vältyt suuremmalla todennäköisyydellä virheostoilta, jolloin rahaa ei kulu virheiden paikkailuun myöhemmin.

 

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä liittyen sisustussuunnitteluun tai suunnittelijan työhön, ota roheasti yhteyttä ja kysy.

Mukavaa syksyn aloitusta kaikille! Kaivellaan kynttilät kaapeista ja käperrytään vilttien alle. Nyt on juuri se aika vuodesta! 🙂

-Sofia

Sisustussuunnitelma helpottaa rakennus- ja remontointiprojektisi toteutusta

——

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhetyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com

Seuraa Micco decoa Facebookissa! Sivulle pääset tästä.