Sisustusarkkitehti Sofia Hyttinen, yrittäjä

Olen opiskellut sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua Kuopion Muotoiluakatemiassa, Savonia ammattikorkeakoulussa.

Toimivat tilat ja kaunis muotoilu ovat aina kiinnostaneet minua. Siksi monipuolinen työ sisustussuunnittelun parissa kiehtoo ja innostaa. Aktiivinen elämä ja harrastukset ovat opettaneet myös ajan käyttöä ja priorisointia, jotka ovat tärkeitä taitoja yrittäjän työssä. Kiireisen arjen keskellä korostuu toimivan tilan tärkeys. Kun tila toimii, elämä toimii sen keskellä. Projektin alussa onkin tärkeää selvittää, minkälaista elämää tilassa on tarkoitus elää ja minkälaisia haasteita siellä koetaan.

Suunnittelijana koen olevani todella ihmisläheinen. Joskus asiakkaat pelkäävät, ettei sisustussuunnittelija kuuntele tai onnistu löytämään niitä hänen näköisiä ratkaisuja tilassa. Meille Micco decolla on tärkeintä, että asiakas kokee projektin jälkeen saaneensa, mitä on lähtenyt etsimäänkin. Ja mielellään enemmänkin.

Sisustussuunnittelija Anni Tiikkainen

Olen sisustussuunnittelija Anni Tiikkainen ja koulutukseltani sisustus- ja kalustealan artesaani. Muutama vuosi sitten päätin tehdä intohimoisesta harrastuksestani ammatin ja lähdin opiskelemaan sisustusalaa Raaheen, Lybeckerin opistoon. Suunnittelen asiakkaan näköisiä tiloja vanhaa kunnioittaen ja uutta luoden.Minulle tärkeimpiä asioita sisustuksessa ovat toiminnallisuus, persoonallisuus ja laadukkaat materiaalit.

Micco deco Oy

Micco deco Oy on Oulusta käsin toimiva sisustusarkkitehtitoimisto. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityisen- kuin yrityspuolen asiakkaat. Palvelemme monipuolisesti eri laajuisissa suunnitteluprojekteissa eli olipa kyseessä pienempi uudistus tai suurempi rakennusprojekti, autamme siinä mielellämme. Kohteitamme ovat sekä uudiskohteet että remontoitavat tilat.

Intohimomme sisustussuunnittelussa on löytää ne toimivat ja tyylikkäät ratkaisut, jotka sekä helpottavat arkeasi, että näyttävät hyvältä. Meille tärkein lähtökohta suunnittelutyössä on aina ensisijaisesti asiakas ja hänen toiveensa tilasta. Siksi teemmekin projektin alussa monipuolisen kartoituksen siitä, mitä ajatuksia asiakkaalla itsellään projektista ja siihen käytettävästä budjetista on.

Yksi yleisimpiä kysymyksiä meille on työn hinnoittelu. Hinnoittelemme jokaisen projektin sen laajuuden, piirrettävien kuvien ja suunniteltavien osa-alueiden mukaan. Oleellista on se, kuinka paljon projektin toteutukseen käytetään aikaa. Pyydä siis tarjous omasta projektistasi. Ensimmäinen tapaaminen ei maksa mitään, eikä myöskään velvoita asiakasta tilaamaan suunnittelupalvelua. Anna meidän auttaa löytämään ne parhaat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne tämän päivän tarjonnan ja trendien joukosta.

Micco deco hyödyntää projekteissaan mielellään erilaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme tarjota entistä monipuolisempaa ja ammattitaitoisempaa palvelua asiakkaillemme. Mikäli koet, että sinä voisit sopia yhteistyökumppaniksemme, ota yhteyttä ja tutustutaan toisiimme paremmin.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!