Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu voi olla pientä pintasomistusta, sisustuskonsultointia tai jopa kokonaisen asunnon sisätilojen uudistamista. Kokonaisvaltaista suunnitelmaa tehdessä otetaan huomioon kaikki sisustuksen osa-alueet pintamateriaaleista kalusteisiin ja valaistukseen.

Jos olet tekemässä tiloihisi suurempaa remonttia tai jopa rakentamassa uutta asuntoa, saatat kaivata hieman laajempaa sisustussuunnitelmaa. Siinä tapauksessa hyvä valinta on Micco decon kokonaisvaltainen suunnitelma, jossa katsotaan tilojen ilme uuteen uskoon lattiasta kattoon.

Kokonaisvaltaisessa sisustussuunnitelmassa huomioidaan kaikki sisustuksen ja tilasuunnittelun osa-alueet. Tilat suunnitellaan tarkan ammattitaitoisesti aina pintamateriaaleista ja värimaailmasta tekstiileihin sekä kiinto- ja irtokalusteisiin asti.

Lopputuloksena on tyylikäs ja harkittu kokonaisuus, jonka kaikki palaset sopivat yhteen.

Saat kaikista tehdyistä suunnitelmista selkeät dokumentit, joista voit seurata mitä tiloihisi on tarkalleen tulossa.

Piirrettävistä 2D- ja 3D-mallinnuskuvista sovitaan aina projektin alussa, jolloin katsotaan mikä kaikki on projektin kannalta tarpeellista ja arvokasta. Kaikki toiveesi suunnittelun budjetista ja muista tekijöistä otetaan aina huomioon.

Micco deco auttaa sinua mielellään löytämään myös sisustusremonttisi tekijät, jos et ole varma, mistä löytäisit luotettavan ammattilaisen urakkaa varten.

Osittainen sisustussuunnittelu

Kaikkien sisustussuunnitelmien ei tarvitse aina olla suuren kokoluokan hankkeita. Joskus on mukava uudistaa vaikkapa kotisi tai toimistosi ilmettä vain hieman, kevyemmällä budjetilla.

Pienemmän suunnitelman kohteena voi olla jokin tietty sisustuksen osa-alue, kuten esimerkiksi valaistus, pintamateriaalit, tekstiilit tai kalusteiden osittainen päivittäminen. Osittaisessa sisustussuunnitelmassa uudet ratkaisut sovitetaan yhteen olemassa olevan sisustuksen kanssa.

Sisustuskonsultointi

Monet ihmiset haluavat suunnitella oman sisustuksensa lähes täysin itse. Ajoittain voi kuitenkin tulla vastaan tilanteita, joissa olisi mielenkiintoista kysyä ammattilaisen neuvoja.

Micco decon sisustuskonsultointi on loistava ratkaisu silloin, kun haluaisit suunnittelijan mielipiteen johonkin tiettyyn sisustusratkaisuun. Konsultoinnin kohteena voi toki olla myös tilojen sisustuksen kokonaisuus.

Ammattiapuun voi kuulua esimerkiksi värikarttoja, ideakarttoja sekä yleisempiä ideoita ja vinkkejä.

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että sisustuskonsultointi ei aina sovellu hyvin yksityiskohtaisiin ja tarkkoihin ongelmatilanteisiin. Silloin voi olla parempia katsoa asiaa kokonaisvaltaisemman suunnitelman yhteydessä.

Konsultointi voi olla suullista tai kirjallista, ja sen määrästä sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Yleensä sovitaan jokin tietty tuntimäärä, jonka suunnittelija käyttää ideointiin ja neuvomiseen.

Käytännössä konsultointi tapahtuu yleensä siten, että suunnittelija tulee käymään suunniteltavassa kohteessa. Seuraavaksi asiakkaan kanssa kartoitetaan yhdessä suunnitelman tarpeet. Sen jälkeen sovitaan uusi tapaaminen, jossa asiakas saa valmiit ideat. Ideat käydään yhdessä läpi, jotta asiakas osaa lähteä niitä itsenäisesti toteuttamaan ja on varmasti ymmärtänyt kaikki suunnitelman osat.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!

Sisustussuunnittelu