Terassi- ja parvekeideat kesän 2016 trendeillä

Kesäkuu on täällä ja sen myötä terassi alkaa taas houkuttaa toisena olohuoneena.  Vaikka nyt sää on viileä niin uskomme vakaasti Micco decon toimistolla että lämpimät säät saavuttavat meidät pian taas! Nyt vielä ehtii päivittämään oman terassin tai parvekkeen ilmettä käyttäen inspiraationa kesän 2016 trendejä.

Terassi sisätilojen jatkeena onnistuu keveillä kalusteilla ja pehmeillä sisustuselementeillä.

Sisällä että ulkona

Terassi tarjoaa täydelliset puitteet kodin jatkumoksi! Jos viime vuonna havaittiin että ulkokalusteet ovat alkaneet muistuttaa ominaisuuksiltaan sisäkalusteita niin tänä vuonna otetaan jo askel pidemmälle. ‘Pihasisustus’ ja ‘outdoor living space’ ovat sanoja joita viljellään runsaasti kerrottaessa tämän vuoden piha-, terassi- ja parveke trendeistä. Sisätilojen kodikkuutta ja kalustemaailmaa viedään enemmän ja enemmän ulos kodin jatkeeksi.

Terassi kuin tropiikin helmi: palmunlehdet, ananakset ja flamingot esiin mars!Terassillinen tropiikin hehkua

Trooppinen kesä ja sen myötä ananakset, flamingot ja palmunlehdet ovat saapuneet myös Suomeen! Entäs pinkki? Joko se on läytänyt tiensä piristämään sinunkin kesää ja tuomaan värikkyyttä pitkän talven jälkeen. Helpoiten näitä tropiikin tuulahduksia saat sisustuksessasi esiin tekstiileillä.

Terassi pääsee oikeuksiinsa yksinkertaisilla ja käsittelemättömillä materiaaleilla.

Rouheat pinnat esiin

Ekologisuus ja luonnollisuus ovat trendejä jotka eivät ole onneksi katoamassa trendiviidakosta mihinkään, ja niin myös terasseilla ja parvekkeillakin siihen kiinnitetään huomiota. Toivottavasti tänä kesänä auringon valoa riittää meidän lisäksi myös aurinkovoimalla toimiville koristevalaisimille jotka luovat lämmintä tunnelmaa muuten valoisiin öihin. Luonnollisuutta saadaan lisäämällä rouheita käsittelemättömiä materiaaleja ja välttämällä turhia detaljeja – yksinkertaisuus tuo materiaalien edut parhaiten esille!

Terassi joka houkuttelee vehreydellään on kuin kutsuva viidakko.

Vihreää vihreää lisää vihreää

Tämän vuoden trendeissä voimakkaasti läsnä ovat myös viherkasvit ja missä niitä paremmin voisi tuoda esille kuin ulkona! Kasveja saa olla runsaasti ja erityisesti pienillä parvekkeilla ja terasseilla kannattaa hyödyntää seinäpintoja myös kasveja ajatellen. Ruukkupuutarhat ovat myös kaupunkiasujalle sopiva ratkaisu yrttien ja pienten hyötykasvien kasvattamiseen. Saatavilla on myös kompakteja kasvihuonekaappeja joissa herkemmätkin kasvatukset saavat tarvittavan lämmön itselleen.

Kuvat löytyvät Pinterest – kansiosta: https://fi.pinterest.com/pinsofku/terrace/

– Hanna –

___________

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

 

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com