Terassikalusteet ja trendit kesään 2017

Viimeksi julkaisimme poimintoja terassin ja parvekkeen trendeistä, jatketaan nyt saman teeman tiimoilta esittelemällä muutamia kalustesuosikkeja liikkeiden valikoimista. Valinnan varaa kalusteostoksille lähtiessä on pilvin pimein, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Terassikalusteet ja parvekekalusteet ovat pitkäikäisiä hankintoja, joten eri kalusteisiin tutustumiseen kannattaa varata aikaa.

1. Hyötyviljelyn pelastajat

Hylly- ja kaappiratkaisujen avulla saadaan hyvin hyödynnettyä koko tila vaikka lattiasta kattoon. Myös katosta roikkuvilla amppeliratkaisuilla saadaan maksimoitua tilankäyttöä ja mahdollistettua riittävä valonsaanti kasveille. Hyötyviljelyssä ja kasveja hoidettaessa tarvitaan monesti myös säilytystilaa kastelukannuille, pikkulapioille, saksille ja ynnä muille tarvikkeille.

Terassikalusteet: lattia- ja seinäpinta-ala kannattaa hyödyntää tasapainoisesti.

Ikealla on erinomainen valikoima erilaisia säilytyskalusteita parvekkeelle ja terassille. Kuvassa kasvihuonekaappi HINDÖ, samaan sarjaan kuuluu useita erilaisia vaihtoehtoja. Etualalla myös kaunislinjainen SOCKER -kukkajalka. Takaseinällä puolestaan on saman sarjan korkeampi kukkajalka, johon on helppo luoda pientä kasviseinämää, joka myös tarvittaessa toimii tilanjakana. Melkeinpä kaikki Ikean ulkokalusteet soveltuvat myös sisätiloihin! Löydät kaikki Ikean säilytysratkaisut ulkotiloihin täältä.

Terassikalusteet: kaunis tikashyllykkö vie vähän tilaa.

Pieneen tilaan mahtuva kukkahylly NYBY (Clas Ohlson) tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen säilytykseen ja taittuu säilytystä varten kasaan.

2. Luonnollisuutta kalusteissa

Terassikalusteet: luonnonmateriaalijäljitelmät ovat kestäviä.

ISKUN SELMA -sohvaryhmä jäljittelee kauniilla tavalla luonnollisia materiaaleja tarjoten samalla kestävyyttä sekä aikaa että säätä vastaan. Beigen värinen punos antaa luonnollisen rottingin ilmeen ja jaloissa on jäljitelty kulunutta puun syytä.

Terassikalusteet: aito rottinki on kaunis ja kevyt materiaali.

IKEAn MASTHOLMEN -sarja tarjoaa kauniita aidosta rottingista valmistettuja kalusteita ulkokäyttöön. Luonnollinen materiaali kestää kuitenkin hyvin, on kevyt ja sarjan tuolit ovat pinottavia! Löydä koko sarja täältä.

Terassikalusteet: roikkuvassa istuimessa on hyödynnetty luonnollisia materiaaleja.

Terassikalusteet: pieni teltta tarjoaa mukavasti varjoa auringon paahteella.

GRANIT on täynnä erilaisia vaihtoehtoja ulkoilmaelämään. Yläkuvassa oleva HANGING CHAIR on yhdistelmä kauniin luonnollisia materiaaleja. Lisäksi se säästää lattiapinta-alaa vaikkapa alakuvassa olevalle teltalle (TENT TEEPEE), jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät nauttimaan kesäpäivistä.

3. Kevyet terassikalusteet

Terassikalusteet: sohva näyttää kevyeltä kun sen yksityiskohdat ovat sirot.

Kruunukalusteen ELATI -kulmasohva ja sohvapöytä ovat siroja ja miellyttäviä silmälle. Parvekkeen tai terassin muuttamiseksi kodin jatkeeksi tekee helpommaksi kaunis muotoilu joka jäljittelee suosittujen retrokalusteiden ulkoasua. Ison kulmasohvan luo on mukava kokoontua isommallakin porukalla nauttimaan ulkoilmasta!

Terassikalusteet: seinältä taitettava pöytä on oikea tilaihme.

SEINÄPÖYTÄ Clas Ohlsonilta on oikea tilaihme! Aukaistuna se toimii sirona pöytänä samalla tarjoten sisälleen kolmen hyllyn verran säilytystilaa. Pienen ja muunneltavuutta kaipaavan tilan pelastus!

Terassikalusteet: pieni keinuva istuin on täydellinen terassikaluste.

Kevytlinjainen keinutuoli CELLO COMFY on muotokieleltään aivan kuin sisäkaluste. Lempeässä keinutuksessa on mukava tunnelmoida kesää. Tämän keinutuolin löydät K-Raudasta.

– Hanna –

————————————————————-

Kuvat täältä ellei erikseen mainittu.

Micco deco on sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaille. Olipa sisustusprojekti suuri tai pieni, uudiskohde tai vanhan uudistaminen, autamme mielellämme tekemään tilastasi kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja siellä tutustutaan niin toisiimme kuin projektiinne. Ota siis rohkeasti yhetyttä, niin saadaan projekti yhdessä käyntiin!

Lisätietoja: Sofia Mikkonen +35840 913 6675, sofia.mikkonen(at)miccodeco.com ja www.miccodeco.com