Uudistus perheen olohuoneeseen

  • Tila ennen muutosta

    Tila ennen muutosta

  • Tila ennen muutosta

    Tila ennen muutosta

  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen
  • Uudistus perheen olohuoneeseen

Projektissa päivitettiin asiakkaan olohuone- ja ruokailutilakokonaisuus ajan henkeen paremmin sopivaksi sekä asiakkaan muuttuneiden mieltymysten mukaan. Olohuone-ruokatila on valoisa ja tilava, joten lähtökohdat suunnittelulle olivat ihanteelliset. Tilan vanha kalustus oli periaatteessa kaunis ja toimiva, mutta asiakas toivoi siihen kevennystä ja muutosta sävymaailmaan. Vanhat kalusteet olivat beigeä ja ruskeaa sekä puupintoja. Tehosteena oli vaaleanpunaista.

Uudistuksessa sävyt päivittyivät asiakkaan toiveiden mukaisesti harmaaseen ja tehosteeksi ripaus vedenvihreää. Suunnitelmassa panostettiin eri materiaalien tekstuureihin: huopapinta sohvassa, erilaista kangasta nojatuoleihin. Villainen matto ja karhea tekstuurinen verhokangas. Joukko erilaisia tyynyjä, joita vaihtelemalla tunnelmaa on helppo muuttaa.

Kalusteista säilytettiin asiakkaan ruokailuryhmä, joka oli edelleen mieluinen ja kaunis. Tilaan hankittiin uusi kepeä sohva ja saman sarjan nojatuolit sekä kevyt valkoinen pöytäsarja sohvapöydäksi.

Lopputuloksesta tuli kevyt ja raikas. Se on samalla trendikäs mutta myös ajaton, kuten toivottiin. Asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen ja koki, että annetun suunnitelman kanssa oli helppo lähteä toteuttamaan kokonaisvaltaista muutosta kalustukseen.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen!